Millainen mies on ”parantaja” Jarmo Pihlavamäki

Olen jyväskyläläinen koulutettu hieroja (Hierojan ammattitutkinto) ja jäsenkorjaaja (Paree Perinnehoito). Olen myös käynyt useita muita alaan liittyviä koulutuksia. Yhtenä esimerkkinä, Medika-Novan Vyöhyketerapikoulutuksen jalkaosiot. Eikä voi jättää laskuista pois Elämän koulua, jossa olen ollut välillä kovienkin tuulien tuiverrettavana.

Olen myös saanut opetusta kokeneilta kansanparantajilta. Jo tälle parantajan tielle lähtiessäni tiesin, että olen lähtenyt tielle, jolla ei ole loppua. Aina voi kehittää itseään ja opiskella lisää. Lähiajan tavoitteenani on opiskella hermorata hierojaksi.

Kaikkia näitä taitojani pyrin käyttämään asiakkaitteni parhaaksi. Ammattitaito ja Luottamus on mielestäni asiakas-suhteen peruskivi.

Alkuperäiseltä ammatiltani olen metallimies. Kärkisorvaajan, Jyrsijän, Hitsaajan, Koneenkorjaajan, Asentajan, Ennakkohuoltomiehen ja CNC- Koneistajan työt ovat tulleet käytännön kautta tutuiksi ja ennenkaikkea se miten nämä ammatit rasittavat tuki ja liikuntaelimistöä. Opiskeluaikana huomasin, tietokoneen olevan niska-hartian seudulle kova rasitus.

Kaikissa näissä ammateissa ja tietysti monessa muussakin ammatissa hierojalla käynti auttaa. Vaikeammissa tapauksissa suosittelen jäsenkorjaushoitoa, joka on vuosisatoja vanha suomalainen hoitomuoto.

Rentoutuminen ja stressin hoitaminen sekä verenkierron vilkastuminen on myös hieronnan hieronnan myönteisiä vaikutuksia.

Ota reilusti yhteyttä kerron mieluusti lisää puhelimessa.

Terveisin Jarmo Pihlavamäki.

Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.