Vaarin laulukalenteri: Me käymme Joulun viettohon

Joulukuun ensimmäisestä laululuukusta aukeaa hyvin tähän päivään sopiva laulu: Me käymme Joulun viettohon.

Moni ei sitä kuulemma usko, mutta minä tässä laulan. Johanna säestää. Kuuntele laulukalenterin ensimmäinen laulu tästä:

Jos yläpuolella olevasta soittimesta ei lähde ääntä, niin kokeile säätää sen volume-napista.

Jos koko soitin ei toimi niin voit ladata kappaleen laitteellesi tästä linkistä

Tallennettu kategorioihin Yleinen | Avainsanoina , , , , , | Jätä kommentti

Musiikkia myös muiden korville

Mourulan vaarin alias Jarmo Pihlavamäen yksi lempiharrastuksista on musiikki. Vuosien aikana Jarmon musiikista on nautittu illanvietoissa, perhejuhlissa, häissä ja muissa tapahtumissa. Vaari hallitsee myös juontotehtävät sillä supliikki toimii. Vaari on jäänyt kaksi kertaa sanattomaksi ja toisella kertaa lääkärin määräyksestä.

Äänentoisto toimii niin vaarilla kuin myös laitteissa, jotka tarvittaessa liikkuvat sinne mihin vaarikin.

myllytupa2

karaoke1

bandi2

bandi1

Tallennettu kategorioihin Yleinen | Avainsanoina , , , , , , , , , | Jätä kommentti

Millainen mies on ”parantaja” Jarmo Pihlavamäki

Olen jyväskyläläinen koulutettu hieroja (Hierojan ammattitutkinto) ja jäsenkorjaaja (Paree Perinnehoito). Olen myös käynyt useita muita alaan liittyviä koulutuksia. Yhtenä esimerkkinä, Medika-Novan Vyöhyketerapikoulutuksen jalkaosiot. Eikä voi jättää laskuista pois Elämän koulua, jossa olen ollut välillä kovienkin tuulien tuiverrettavana.

Olen myös saanut opetusta kokeneilta kansanparantajilta. Jo tälle parantajan tielle lähtiessäni tiesin, että olen lähtenyt tielle, jolla ei ole loppua. Aina voi kehittää itseään ja opiskella lisää. Lähiajan tavoitteenani on opiskella hermorata hierojaksi.

Kaikkia näitä taitojani pyrin käyttämään asiakkaitteni parhaaksi. Ammattitaito ja Luottamus on mielestäni asiakas-suhteen peruskivi.

Alkuperäiseltä ammatiltani olen metallimies. Kärkisorvaajan, Jyrsijän, Hitsaajan, Koneenkorjaajan, Asentajan, Ennakkohuoltomiehen ja CNC- Koneistajan työt ovat tulleet käytännön kautta tutuiksi ja ennenkaikkea se miten nämä ammatit rasittavat tuki ja liikuntaelimistöä. Opiskeluaikana huomasin, tietokoneen olevan niska-hartian seudulle kova rasitus.

Kaikissa näissä ammateissa ja tietysti monessa muussakin ammatissa hierojalla käynti auttaa. Vaikeammissa tapauksissa suosittelen jäsenkorjaushoitoa, joka on vuosisatoja vanha suomalainen hoitomuoto.

Rentoutuminen ja stressin hoitaminen sekä verenkierron vilkastuminen on myös hieronnan hieronnan myönteisiä vaikutuksia.

Ota reilusti yhteyttä kerron mieluusti lisää puhelimessa.

Terveisin Jarmo Pihlavamäki.

Tallennettu kategorioihin Yleinen | Avainsanoina , , , , , , , , , , , | Jätä kommentti

Vertaistuen merkitys hierontapalveluissa

Olen itse kärsinyt selkäkivuista jo vuosia. Tiedän miten yksin ihminen on kipujensa kanssa. Monella ihmisellä ei ole mahdollisuutta osallistua yhteiskunnan järjestämään kuntoutukseen. Välttämättä 45 kiloinen aktiivi urheilua harrastava fysioterapeutti ei ymmärrä tilanteen vakavuutta, eikä osaa tulla tilanteeseen mukaan. Hän ei ole kipua tuntenut.

Itselläni on elämänkokemuksen myötä tullut käsitys selkä ongelmista ja omaehtoisesta kuntoutumisesta. Tietenkään kaikki eivät kohtaa samanlaisia ongelmia, mutta niitä on hauskempi ratkoa sellaisessa seurassa, joka ymmärtää miten selkään voi sattua.

Toteutan pitkällä kokemuksella monipuoliset hierontapalvelut, vyöhyketerapiaa, hermoratahierontaa, jäsenkorjausta, liukukuppausta jne. Vuosien aikana olen toteuttanut myös erilaisia koulutuksia hieronnan aihepiiristä. Ota reilusti yhteyttä. mietitään sinulle sopiva oma kuntoutusohjelma tai muu tarpeittesi mukainen palvelu.

Tallennettu kategorioihin Yleinen | Avainsanoina , , , , , , , , , , , | Jätä kommentti